Virksomhedstilbud

“Jeg har vært plaget med migrene de siste 14 år og ønsket å lære mer om hvordan migrene kan forebygges. Vi kontaktet derfor Stine og gjennomførte et migreneforebyggende kurs for flere migrenikere på min arbeidsplass. Stine var en svært pedagogisk og inspirerende kursholder. Jeg lærte hva som kan utløse migrene og fikk mange aha-opplevelser knyttet til min egen måte å leve på. Jeg kommer til å benytte meg av kurset og innarbeide det jeg har lært om kosthold, stress og søvn i min egen hverdag. Vi mottok mange praktiske tips og gode matoppskrifter, som vil bli til hjelp og nytte. Jeg anbefaler kurset til alle som ønsker å redusere migrene og leve et mer balansert liv.”
– Gro Myking/Markedsdirektør hos Posten.no

Migrenefri tilbyder nu kurser til virksomheder. På kurserne lærer de ansatte, som har migræne, at genskabe kroppens trivsel og at undgå de situationer og ting, som udløser migræne i hverdagen.

Migræne skyldes ofte ubalancer i kroppen. De kan afhjælpes med kostændringer, nye søvnrytmer, individuelt tilpasset motion, beskyttelse af nervesystemet og flere andre tiltag. Migrenefri’s metode bekæmper ikke bare migræne og sygefravær. Den sikrer også øget koncentrationsevne og livsglæde.

I løbet af bare een enkelt dags kursus får deltagerne så mange konkrete værktøjer, at de i dagene og ugerne efter oplever positive forandringer. De sover bedre og er derfor mere udhvilet, har færre eller slet ingen migræne og kan arbejde effektivt. Således vil din virksomheds investering i medarbejdernes sundhed og trivsel hurtigt vise sig også at være en investering i virksomheden.

Kurset holdes for grupper på minimum 6 personer. Det koster normalt 750 NOK pr. person for 3 timers kursus og 1200 NOK pr. person for 6 timers kursus.

Skriv til stine@migrenefri.no for at få mer information eller for at bestille et kursus til dine ansatte. Du kan også træffe mig på (+47) 48 95 20 79. Jeg holder kurser, foredrag og længere forløb i både Danmark og Norge.

Ønsker du at læse mer om metoden, som har holdt mig selv migrænefri de seneste seks år, kan du gøre det her på sitet.