Bog

Migrænefri på 3 uger
Migrænefri på 3 uger, af Stine Silke Allermand
ISBN-nr.: 9788777497018
Udkom: august 2013

Når drømmen om et migrænefrit liv bliver til virkelighed

MIGRÆNEFRI på 3 uger viser vejen ud af migrænen. Uden medicin. Bogen er en ”trin for trin”- guide, som fører læseren skånsomt i mål med en migrænefri livsstil.

Metoden går kort fortalt ud på at finde og fjerne de barrierer, som afholder migrænikeren fra at handle på kroppens signaler og behov. Når vi ikke er migrænefri, er det oftest fordi, der er noget vi frygter, som er en større frygt end frygten for at få et migræneanfald. Det kan være frygten for: at være til besvær, at svigte andre, at miste accept, at miste kærlighed, at gå glip eller for ikke at være god nok. Det er disse områder, som bogen går ind og bearbejder, så læseren med lethed og nydelse kan imødekomme kroppens behov og dermed undgå migrænen.

Grunden til at metoden er så effektiv er, at den er helhedstænkt og skaber forandringer på alle de små og store gentagene ting, vi gør i vores hverdag. Når vi justerer vores søvn, mad, væskeindtag, motion, sexliv, arbejdsliv, bolig, sanseindtryk m.m., så skal der bare små forandringer til at skabe en stor effekt. Dette skyldes  at det er områder, som er så stor en del af vores liv, dag ud og dag ind – hele året rundt.

Bogen guider læseren til at gennemskue, hvad der giver HENDE migræne og er samtidig spækket med konkrete råd til, hvordan man gennem livsstilsændring kommer migrænen til livs for altid.

Hér kan du downloade migrænekalenderen som der skrives om i bogen: Migrænedagbog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *