Om os

Stine Silke Allermand, er selv migræniker og har brugt metoden som her er beskrevet, til at holde sig migrænefri de sidste 6 år. Stine er uddannet servicedesigner med speciale i Sundhed. I tillæg til sine 8 års uddannelse har hun 1 års kursus i kostændringer, krop og helse fra DamoreLife-instituttet i København. Hun har arbejdet med implementerings- og forandringsstrategier både for enkeltpersoner og store virksomheder, så som Norges Forskningsråd, Zentropa Workz og 1508 A/S. Hun har bla. udviklet rehabiliteringsforløb for Kol-patienter, som havde til formål at implementere livsstilsændringer. Dette koncept blev indstillet til index-award-prisen i 2009.

 

Anna Miller, har mange års erfaring i at hjælpe sine kursister med at få et sundt nervesystem. Det gør hun gennem undervisning i yoga, åndedrætsteknikker og mental- og fysisk afspændning.  Blandt hendes kunder er Den Norske Opera og Ballett. I tillæg til Yogauddannelser fra Indien, Stockholm og København, har Anna uddannet sig fra Humaniora og Psykologi på Roskilde Universitets Center, som C.H.E.K- coach (corrective, hollistic, exercise, kinesiolgy) fra CHEK institute og 2 år på Fysioterapeutskolen i København.

Alt materiale som bruges vil være erfarings- og evidensbaseret, hentet fra anerkendte forskere og eksperter indenfor neurologi, ernæring, zoneterapi, søvnforskning, stress, motion, neurolingvistisk programmering (NLP), mindfulness, energistyring, lægevidenskab m.m

Migrenefri skylder også stor tak til læge; Karin Plesner, for faglig sparring og vedholdende vejledning under udvikling af vores materiale.