Hjerte

Dette er vores kursustemaer, som hjælper dig med at gennemføre livsstilsændringen, ved at få fat i kernen i dig selv:

Livsværdier: Når vi lægger vores livsstil om, vil der være noget, vi må sige farvel til. Og i stedet skal vi finde ud af, hvad vi vil fylde ind i livet. Derfor synes vi det er vigtigt, at vi også bruger kursustid på, at du kan finde frem til DINE livsværdier. At have defineret dem klart, vil gøre det meget lettere for dig at træffe valg, og er med til at sikre, at du kommer ud af det spor du ønsker.

Nydelse: En anden ting som er vigtig, når vi lægger livsstilen om er, at vi gør det med nydelse og kærlige intensioner. Hvis ikke det nye er forbundet med noget behageligt, vil det ikke være særlig attraktivt for os at gøre til en livsstil, men vil kun blive en midlertidig kur. Derfor har vi baseret hele metoden på nydelse og en kærlig indstilling til krop, sind og sjæl.

Selvaccept: At acceptere os selv, når vi laver forandringer, er noget af dét, som er vanskeligst for de fleste. Kan vi acceptere os selv, når vi takker nej til fødselsdagsarrangementet? Kan vi acceptere os selv, når vi går tidligere hjem fra arbejde? Kan vi acceptere os selv, når vi har vores medbragte madpakke med til selskab? Ofte er det slet ikke madpakken som er til besvær, men alle de følelser og tanker den starter inde i os selv. På kurserne giver vi metoder til at finde selvaccepten frem, så du kan gennemføre din livsstilsændring med lethed.

Et godt ”indeklima”: Når vi har fundet selvaccepten vil vi opleve, at der bliver meget mere behageligt at være inde i os. I tillæg til selvaccept arbejder vi også med:

  • Den indre tone som du bruger overfor dig selv.
  • Troen på at du er det gode liv værd
  • At sætte dig selv først, så du får mere overskud til resten af dit liv
  • At have selvforståelse for din proces med at blive migrænefri

Nærvær: Nærvær er altafgørende, når vi skal træffe valg, og når vi skal slå automatpiloten fra, og gøre noget andet end vi plejer. Nærvær er vores største uudnyttede ressource ift. rigdom i den vestlige verden. På kurserne vil vi give redskaber til, hvordan du på en sjov og let måde kan skabe mere nærvær i din hverdag. Nærvær er en af menneskets vigtigste kilder til sundhed og livskvalitet.