Grupper

Al forskning viser at langt de fleste kvinder opnår resultater hurtigere når de er en del af en gruppe, hvorimod mænd ofte har succes med at komme i mål på egen hånd. Derfor er denne migrænebehandling henvendt til kvinder og har til formål, at give dig al den støtte som behøves for at du får implementeret den nye livsstil og føler dig komfortabel med den.

På 3 måneders kurserne vil du få en gruppe med 5 andre migrænikere som også ønsker at ligge om til en migrænefri livsstil. Det er dit “rejsehold”, som du kan dele sorger, bekymringer, glæde, forundring og succes med. De vil være det samme sted som dig i processen, vil lytte, gi støtte og holde dig op på dine intensioner når det behøves.

Gruppelisterne bliver tildelt ved kursusstart, og sparringen vil foregå både i kursusfri uger og uger med kursus. Alle uger vil I ha øvelser som I skal udføre hver for sig og sammen. Det er nemlig det at gøre anderledes, som giver andre resultater, og det er for mange af os meget lettere når vi er en gruppe og forpligter os for flere end os selv.